Koppano Szandra 2020-07-29

Ahogy bennünket, embereket is bármikor érhet valamilyen baleset, sajnos otthonunk esetben is igaz lehet ez. Nem kell feltétlen rémeket látni, és egyből a legrosszabbra gondolni, hiszen elég lehet az is, ha valamelyik ablak-, vagy ajtóüveg betörik. Ez pedig sajnos bármikor bekövetkezhet, elég egy fűnyírás közben felpattanó kő, egy rosszul irányított labda, vagy pusztán az is, ha huzat van az otthununkba, és már meg is történik a baj. Amikor valaki lakásával, házával hasonló történik, általában nem is tud hirtelen kihez fordulni a problémájával. Ilyenkor jön jól, ha lapul a mobilunkban egy olyan telefonszám, amit fel lehet hívni üvegezés ügyében.

Napjainkban sajnos fokozattan igaz az, hogy nehéz megbízható szakembert találni. Még ha rá is bukkanunk egy megfelelő és precízen dolgozó szakira, akkor is lehet, hogy sok- sok hetet, vagy hónapot kell várni arra, hogy érdemben foglalkozni tudjon a mi problémánkkal. És akkor még az árakról nem is beszéltünk, hiszen sokszor nagyon magas áron hajlandóak csak kijönni viszonylag rövid időn belül megcsinálni, megjavítani amit kell. Üvegezés tekintetében is igazak lehetnek a fent leírtak, nem egyszerű hirtelen elfogadható áron, és megbízhatóan dolgozó üvegest találni, különösen nyáron. Ha kíváncsi arra, hogy milyen üvegezés árakra számíthat az elkövetkezendő hónapokban, akkor érdemes szétnéznie az uvegezes.info weboldalon.

A linkelt oldalon nem csak az árakról tud majd tájékozódni, de egy olyan üvegezéssel foglakozó céget talál, akik Budapest területén gyorsszolgálatást kínálnak. Abban az esetben, ha precíz, és mihamarabbi üvegezéssel kapcsolatos problémáját szeretné orvosolni, ők lesznek a tökéletes választás. Hatalmas érv még a javukra, hogy a fővárosban a náluk dolgozó szakemberek helyszíni kiszállással, díjtalan felmérést is kínálnak a hétköznapokon. Nem csak rövid határidővel vállalják el a munkákat, de természetesen a minőségi munkájukra garanciát is kínálnak. Ráadásul náluk könnyen meg lehet tudni, hogy mekkora kiadásra lehet számítani egy- egy ablak-, vagy ajtóüveg csere estében.

Amennyiben ön is szeretne tisztába lenni azzal, hogy mennyibe fog kerülni a törött üveg cseréje, mindössze annyit kell tennie, hogy megméri a rossz, már repedt üveg látható felületét, és ezt elmondja vagy telefonban az oldal munkatársainak, vagy elküldi emailben. A pontos kalkuláció érdekében azt is mondja el, hogy milyen jellegű lenne munka, vagyis milyen üvegre kellene cserélni a régit (például hőszigeteltre, vagy hagyományosra), hiszen ez jelentősen befolyásolhatja a végösszeget. Az elérhetőségeket megtalálja majd az oldalon, és arról is tájékozódni tud, milyen egyéb szolgáltatásokat lehet még náluk igénybe venni. Bármikor is érné baleset az otthona üvegét, jusson eszébe, hogy „Ha törik vagy reped ZOTYA megy és üvegez…”