Koppano Szandra 2020-12-07

A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel mellett további kedvező lehetőségeket vehetnek igénybe a vállalkozók.

 Szabadon felhasználható Széchenyi Kártya Program Hitelek

A Széchenyi Kártya Program Hitelek keretein belül jelentős, akár több tízmillió forintot biztosító vállalkozói hitelformákat hoztak létre. Már eddig is sok vállalkozás vette igénybe a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Pluszt, a Széchenyi Munkahely Megtartó Hitelt, a Széchenyi Likviditási Hitelt vagy a Széchenyi Turisztikai Kártya Folyószámlahitelt. A vállalkozói folyószámlahitel-típusok azért lettek népszerűek, mert gyors és valódi segítséget nyújtanak.

Mikro-, kis- és középvállalkozások sora roppant meg a koronavírus-járvány miatt. Nem csupán fejlesztéseket kell elhalasztani, hanem a létük is veszélybe került. Minden apróbb kiadást meg kell fontolni. Az új vállalkozói hitelek azonban azonnal megoldást nyújtanak a fizetőképesség javítására.

Az állami támogatásnak köszönhetően igazán kedvezőek a költségek. Az igénybe vételhez nem szükséges tárgyi fedezet. Az új, a vírushelyzet miatt létrehozott vállalkozói folyószámlahitelek lehetővé teszik, hogy a cégek talpon maradjanak, talpra álljanak vagy akár növekedjenek. A vállalkozó hitelek fontos eszközei annak, hogy a vállalkozások képesek legyenek megtartani a munkahelyeket.

Az új, átmenetei kedvező költségű konstrukciók, népszerűek, nem érdemes kihasználatlanul hagyni a lehetőséget.