Koppano Szandra 2022-06-05

Az ékszerek körében egyre elterjedtebbek az ásványból készült karkötők, nyakláncok. Ezek mind egytől egyig gyönyörűek, ráadásul minden ásvány rendelkezik pozitív energiával, melyek viselőjük számára is hatással vannak. Rengetek féle ásvány karkötő készíthető, akár személyre szabottan is, összeválogatva kedvenc ásványainkkal, vagy akár a horoszkópunkhoz legjobban illő ásványok szerint.

Amikor én előszőr találkoztam ezekkel a karkötőkkel, akkor még nem igazán hittem bennük, de aztán kaptam egyet ajándékba és elkezdtem hordani, rá nem sokkal már éreztem a pozitív energiáját, ami a szeretetem, döntésemben adott megerősítést. Azóta már többféle ásvány karkötőm is van, és mindegyik különböző ásványokból áll. Például a rodonitból vagy akár a szodalit ásványkövekből gyönyörű karkötők készülhetnek. A rodonitnak nagyon erős pozitív hatása van az autoimmun betegségekre, erősíti a csontokat és csontszöveteket, valamint bátorságot ad. Gyönyörű sötétebb rózsaszíne van, melyben fellelhető olykor pár fekete mangán-oxid erek, melynek köszönhetően még szebb hatást kelt.

A szodalit nyugtató hatású, ezáltal oldja az érzelmi gátakat, erősíti az immunrendszert. Nagyon szép vegyes színezetű, mely kékesszürke, de nagyon hasonlít a lilára. Nagyon passzol a bak, kos, szűz, nyilas, oroszlán, halak csillagjegy szülöttjeihez.

Akár ebből ezt a két ásványt egymásmellé párosítva is gyönyörű karkötő készülhet, de külön-külön is nagyon mutatnak, és mindkettő rengetek energiával rendelkezik, melyek pozitív hatással vannak viselőjük számára.