Szerkeszto 2022-01-17
teafaolaj

Sajnos nem mindenki születik tökéletes bőrrel, bár a reklámok hatására ennek éppen az ellenkezőjét gondolhatjuk. Az ausztrál teafaolaj pont azoknak készült, akik a tévében látott gyönyörű bőr ellenére pattanásokkal vagy egyéb problémákkal küszködnek. Szerencsére egyre gyakrabban halljuk az elfogadás és a belső szépség fontosságát, de még így is nehéz megtalálni a tökéletes egyensúlyt. Egyesek mindenáron megpróbálnak hasonlítani a többi emberhez, ami azt jelenti, hogy minden reggel órákig sminkelik magukat.

Nemcsak egy természetes alapozót tesznek magukra, hanem különböző vegyi anyagokat, amelyek nem könnyítik meg a teafaolaj munkáját. A nagy márkanevek mellett azonban ott van a teafaolaj is, ami természetes úton kínál megoldást a problémára. Hiszen, amikor valamilyen egészségügyi bajunk van, akkor a probléma gyökerét kell megszüntetni. Ugyanez igaz a teafaolaj hatására is, hiszen nem a felszínt javítja, hanem a betegséget enyhíti. Innentől kezdve csak arra kell figyeljünk, hogy rendszeresen használjuk az olajat.

Megéri ránctalanító krémet használni?

Miután elintéztük a zsíros vagy pattanásos bőrt, jöhetnek az egyéb kezelések. Kezelések alatt például ránctalanító vagy hidratáló krémet értünk, amelyek az esti órákban fogják igazán kifejteni a hatásukat, nekünk csak annyi dolgunk lesz, hogy nem felejtjük el felvinni a bőrre. Egy jó ránctalanító nem eltakarja a ráncokat, hanem a bőr alatt fejti ki a hatását. Sok gyártó bizonygatja, hogy mennyire jó munkát végeznek az öregség eltakarásában, azonban attól még ugyanúgy megmaradnak a ráncok.

Sokkal jobb, ha a megelőzést választjuk és már a harmincas életkor előtt elkezdjük a naponkénti kezeléseket. A minőségi ránctalanító nem tartalmaz káros anyagokat és a természetes összetevők biztosan behatolnak a bőr rejtett rétegeibe, hogy fokozatosan javítják a kinézetünket. Az életkort sajnos nem lehet letagadni, de jobban járunk, ha inkább büszkén viseljük a személyes jegyeinket. Egy anyajegy, néhány mosolyránc sokkal szebb, mint a három különböző réteg smink.