Koppano Szandra 2022-10-07

Manapság már egy vendéglátóegység sincs meg online éttermi rendszer nélkül. Miért? Mert annyira nélkülözhetetlen az online éttermi rendszer „munkája”.

Mit csinál egy online éttermi rendszer?

Egy megfelelően működő, megbízható éttermi szoftver minden szükséges adatot tárol, amit akár egy évvel később is vissza lehet keresni. Tehát nem kell végre kiigazodni a toll és papír korszak útvesztőiben. Az éttermi szoftver által minden átlátható, letisztult, bárki számára könnyen megérthető. A megfelelően megtervezett és kivitelezett éttermi szoftver segíti az éttermi dolgozók munkáját a folyamatok megtervezésétől egészen a kivitelezés végéig, vagyis az elégedett vendég kiszolgálásáig és a nap végi adminisztráció elvégzéséig.

 

Raktárkészlet kezelésre is alkalmas egy éttermi szoftver, sőt, az alapanyag nyilvántartás is sokkal könnyebb általa. A éttermi szoftver megkönnyíti a következő alapanyag rendelés lefolytatását  és az újonnan beérkező alapanyag mennyiség regisztrálását, könyvelését, elrendezését. A kezdő pincérek is egyszerűen és gyorsan beletanulnak általa a munkájukba, gyorsan átláthatóvá teszi bárki számára az étterem működését.