Szerkeszto 2021-10-01
kandalló bemutatóterem

Ugyan vásárlási szokásaink gyökeres változáson mentek át és az üzletek helyett szívesebben nézzük, rendeljük meg a termékeket a neten, a tapasztalat azt mutatja, igenis van igény a hagyományos értékesítési formákra. A kandalló bemutatóterem minden olyan kérdésben a vásárló rendelkezésére áll, amiben az internet csődöt mond. Mivel egy ház fűtési rendszere összetett és költséges tényező, a gondos vásárló nem bízza azt a véletlenre. Az internet nagyszerű kiindulópont, ám úgy gondoljuk, a döntés helyszíne a kandalló bemutatóterem lesz.

Azt tapasztaljuk, az ügyfelek szeretik megnézni azt a helyet, ahol a kandalló tűztere gyártásra kerül, szakmai kérdésekben pedig bizalommal fordulnak munkatársainkhoz. Családi vállalkozásunk műhelye és a kandalló bemutatóterem helyszínén a vásárló meggyőződhet arról a tudásalapú szakmaiságról, ami versenyképessé teszi cégünket a piacon. Ismerjük a kínálatot, pontosan tájékoztatunk mindenkit arról, amit eladunk, hiszen a termék nálunk születik. Keressenek fel bennünket bármilyen kérdéssel!

Öntöttvas kandalló a klasszikusan jó megoldás

A vita eldőlt, lesz kandallónk! Már csak azt kellene eldönteni, milyen legyen. Öntöttvas kandalló esetleg lemezből készült kivitel? Így folyik a soha véget nem érő dilemmák áradata. A választás nehéz, ugyanis előnyök és hátrányok egyaránt szólnak mindkét esetben. A régi, kipróbált, megbízható technológiák híveinek valószínűleg az öntöttvas kandallók felé billen a képzeletbeli mérleg nyelve. Ha a tartósság és megbízhatóság a fő szempont, akkor is inkább ezt a tűzteret érdemes választani.

Az is tény, hogy az anyagát és szerkezetét tekintve az öntöttvas kandalló sokkal gyorsabban átmelegszik és rövidebb időn belül nagyobb hőt képes közvetíteni a befűtendő térbe. Viszont, ha a forma és a méret a fő szempont, akkor a lemez tűztér egy fokkal jobban teljesít. Amikor a stílust emlegetjük, a közkedvelt rusztikus és ipari dizájn az öntöttvas anyaggal érvényesül igazán. A vitát, az egyéni szempontok megvizsgálása után, nyilván a pénztárca vastagsága dönti el, mi pedig a nagyszerű árak mellett, kedvezményekkel is szolgálunk ügyfeleinknek.