Koppano Szandra 2024-06-23
építési állvány

Eredményesen és egyben gyorsan dolgozni, csak akkor tudunk, ha megvan ehhez minden szükséges eszközünk. Az építkezések esetében nem elég ma már egy betonkeverő, talicska és lapát, na meg vödör, mert van az a pillanat, amikor a talajról el kell emelkednünk és egy magasabb szinten muszáj folytatnunk a munkát a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt. Ezen probléma leküzdésére szolgál az építési állvány. Ez a szerkezet igen hosszadalmas utat járt be az idők során. Kezdetben még fából készült, de ma már leginkább konstruktívan összeszerelhető fém elemekből készül.

Milyen az ideális építési állvány?

Jogosan merül fel a kérdés, hogy milyen az igazán jó építési állvány? Ami biztos, hogy nem egyszer használatos! Ebből a szempontból nézve már jól látható, hogy kiesnek az olyan alapanyagok, mint a fa. Ugyanakkor nem elég az sem, ha többször összeszelhető, mert ezt minél gyorsabban kell elvégeznünk. A PERI UP Easy építési állvány éppen ezért úgy lett megtervezve, hogy ennek a kritériumnak is maradéktalanul megfeleljen.

Jó választás a PERI UP Easy építési állvány

Ez a moduláris építési állvány típus az egyik legkönnyebb acélszerkezet a piacon. amennyiben épülethomlokzati feladatok ellátására van szükség, akkor ezzel a rendszerrel csak jól járhatunk. A nagyfokú biztonságát az adja, hogy a következő szint védőkorlátjai, a már meglévő emeletről szerelhetők egyszerűen. Az építési állvány továbbá könnyen bővíthető és remekül illeszkedik akár a bonyolult vonalvezetésű épületek struktúrájához is. Ha pedig ennél többet szeretnénk megtudni róla, akkor a peri.hu weboldalon minden információ a rendelkezésünkre áll.