Koppano Szandra 2022-05-15

Szeretné megvédeni az autóját a kisebb fizikai sérülésektől és a piszoktól, illetve olyan ragyogónak akarja látni, mint új korában? Az egy-két mikronnyi vastag kerámiabevonat a megoldás!

Még szebb lesz az autó a kerámiabevonattal

Minden autótulajdonos olyan erős felületvédelemre vágyik, hogy a felcsapódó kövek meg se kottyanjanak a járműnek, és bármilyen piszkot, madárürüléket egy könnyed mozdulattal eltávolíthassák.

Sérthetetlen védőréteg csak a filmekben létezik, viszont az tény, hogy az autóra vitt kerámiabevonattal rengeteget tehetünk a kevésbé koszolódó és könnyebben tisztítható felületért, sőt még az apróbb fizikai sérüléseknek is jobban ellenáll a festékréteg.

A kerámiabevonat felvitele nagy szakértelmet és jól felszerelt műhelyt igényelt, mert a procedúra sokkal több egyszerű tisztításnál és némi polírozásnál.

Az alap az autó roppant alapos kézi és gépi letakarítása, amelyet gyurmázás, polírozás és zsírtalanítás egészít ki. Ezeket a részfolyamatokat követi kerámiabevonat felvitele az autóra. Ennek köszönhetően a felülete jobban ellenáll a kisebb fizikai sérüléseknek és a kémia behatásoknak, jóval könnyebb lesz takarítani az autót.

A kerámiabevonat előnyei

A kerámiabevonatnak hála kevésbé ragadnak meg a felületen a bogártetemek, és kevésbé marja a madárürülék, a gyanta, a vízkő vagy a kátrány.

A tökéletes kinézetért a színeket egyébként is felerősítő kerámiabevonat felvitele előtt eltüntetik a fényezés hibáit is, így úgy ragyog majd az autó, mint új korában.