Koppano Szandra 2019-03-17
életbiztosítás kalkulátort

A világháló kitűnő választás kikapcsolódás, munka vagy akár kapcsolattartás esetén, de tájékozódáskor is gyakran tesszük le a voksot mellette. Nincs ez másként akkor sem, ha az anyagi biztonság megteremtése és az öngondoskodás a cél. A tapasztalatok azt mutatják, hogy napjainkban egyre többen választják az ilyen lehetőségeket, hiszen igazán csak akkor tudhatjuk magunkat biztonságban, ha saját magunk teszünk a jövőnk érdekében.

 

A klasszikus, úgynevezett kockázati életbiztosításokat mindannyian jól ismerjük. Ezek megtakarításra nem alkalmasak, viszont baleset, halál esetén fizetnek. A biztosítók is úgy látják azonban, hogy manapság a megtakarítással kombinált életbiztosítás a leginkább keresett. A célhoz kötött megtakarítási formák mellé állami támogatás is igénybe vehető, ami sokak számára vonzó lehetőségnek bizonyul. Az aktuálisan a piacon elérhető ajánlatokról akár online is tájékozódhatunk. Ezzel az életbiztosítás kalkulátorral pár kattintással meg lehet tudni, hogy milyen biztosítási lehetőségek jöhetnek szóba: https://eletbiztositas.com/eletbiztositas-kalkulator/

Mindössze a futamidőt és a havonta megtakarítani kívánt összeget kell megjelölni, és a kalkulátor 8 biztosító ajánlatait veszi sorra, hogy melyek lennének az Ön számára a leginkább megfelelőek. Amennyiben gyermek-megtakarítás iránt érdeklődik, úgy érdemes minél korábban elkezdeni a takarékoskodást, ezzel megcélozva a magas összeget. Nincs ez másként a lakáscélú megtakarítás esetében sem, de természetesen nem mehetünk el a nyugdíjbiztosítás kérdése mellett sem, mely az öngondoskodás mostanában igen sokat emlegetett típusa.

 

Ha az anyagiakról van szó, akkor bizony az előre tervezés és a biztonság kiemelt jelentőséggel bírnak. Sajnos vannak olyan helyzetek, amikor nem várhatjuk senki mástól a támogatást és az anyagiak megoldását, mint saját magunktól. Miért várna tovább azzal, hogy saját anyagi biztonsága érdekében tegyen? Az életbiztosítással kombinált megtakarítási formák nem véletlen örvendenek nagy népszerűségnek, ugyanis korszerű megoldást kínálnak azokra a problémákra, melyekkel családosként, munkavállalóként mi magunk is nap mint nap találkozunk. Az életbiztosítás kalkulátor segítségével egy átfogó képet kap lehetőségeiről, melyek között a későbbiekben akár független biztosítási szakértő közreműködésével is választhat. Ismerje meg lehetőségeit szakemberek munkáján keresztül!