Koppano Szandra 2020-07-22
Budapest üzleti életében

A vállalkozás indítása, koordinálása felelősségteljes feladat, amely egyúttal sokat segíthet a saját anyagi biztonság megteremtésében. Vannak, akik álmaik megvalósítása miatt vágnak bele, mások a szabadabb mindennapok és a kötetlen munkaidő apropóján döntenek mellette. Az otthoni munkavégzés korát éljük, amikor egyre többeknek adatik meg erre a lehetőség. Tény azonban, hogy adódnak helyzetek, amikor az irodai környezet és a tárgyaló nélkülözhetetlennek bizonyulnak.

 

A tárgyaló bérlésnek még a mai digitális korszakban is megvan a helye, ugyanis egy megfelelően kialakított tárgyalóterem „olyan környezetet teremt, ahol kreatív gondolatok megvalósításának, valamint kapcsolatok kiépítésének és fenntartásának adhatunk otthont.”- Forrás: Technokrata

 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy bár számos feladat az otthoni dolgozószobában is gond nélkül elvégezhető, de az ügyfelekkel való találkozás, a prezentációk tartása, vagy a munkatársakkal történő kapcsolattartás gyakran tárgyalótermi körülményeket követelnek meg. Ilyenkor nem csak egy rendelkezésre álló helyiségre van szükség, hanem mindarra a technikai háttérre is, amely megkövetelt lehet például egy prezentáció esetében. Jó hír, hogy ma már korszerű tárgyalók közül lehet válogatni, és akár egy órára is bérbe vehetőek azok. Így ha csak havonta egyszer-kétszer ülne össze a csapat, vagy egy nagyobb ügyféllel ekkorra időzítené a találkozást, akkor nem kell a teljes havi bérleti díjat megfizetni. Ez a bérbeadó és a bérlő számára is kétségkívül előnyös.

 

A budapesti iroda-és tárgyaló bérlés egyre népszerűbb, hiszen a nagyobb létszámmal bíró tárgyalásoktól kezdve a csupán kétszemélyes megbeszélésekig, coachingok tartásáig sokféle igénnyel fordulnak az érdeklődők a szolgáltatókhoz. Akár egy közös irodában is lehetséges munkaállomás igénybevételére, annak minden technikai hátterével. Ha nem szeret egyedül otthon dolgozni, motivációra lenne szüksége, vagy kapcsolatokat építene, akkor is ideális választás az irodabérlés.

 

Egyéni igényei szerint választhatja meg, hogy a hónap mely napjain szeretne bejárni, és csak a tényleges használat időtartamára kell fizetnie. A tárgyaló bérlés a céges image pozitív irányba formálásához is hozzájárulhat, ugyanis korántsem mindegy, hogy milyen körülmények között találkozik ügyfeleivel, partnereivel, megrendelőivel.