Koppano Szandra 2019-05-04
ingyenes pályázatfigyelők

Vannak olyan weboldalak (mint például a forrascentrum.hu), ahol díjmentesen zajlik a pályázatfigyelés folyamata. A weboldalra belépve egy gyorsan kitölthető kapcsolati űrlap segítségével vehetjük fel a kapcsolatot A telefonszámot megadva a cég szakképzett munkatársa nagyon rövid idő alatt felveszi a kapcsolatot az ügyfelekkel. A legújabb pályázatokról, amikor a kiírás megtörténik azonnal értesítést küldenek. Ha kedvező hitelkonstrukció jelenik meg, akkor azonnal megy az értesítés. Minden emailt txt formátumban küldenek meg és a levélben megadják a hivatkozásokat, ahol a fontosabb részletek elérhetők. Ha nem szeretnénk több hírlevelet kapni, akkor levélben lemondhatjuk azt.

 

A Forráscentrum munkatársai, pályázatírói már eddig is több 100 céget juttattak hozzá a különféle pályázati pénzekhez, állami támogatásokhoz, hitelekhez. Ezeken felül egyéb pénzügyi termékek ügyintézésében is segítő kezet nyújtanak. A pályázatírók mindegyike speciális tudással rendelkezik és kiterjedt kapcsolatrendszerükkel segítik ügyfeleiket. A csapat tagjai között megtalálhatók közgazdászok, jogi és pénzügyi szakemberek. A munkatársak mindig az adott projekthez igazodó finanszírozási lehetőségeket kutatják fel az ügyfeleknek és professzionális munkát végeznek a pályázatírás során.

 

A sikerdíjas pályázati szolgáltatást már nagyon sok cég vette igénybe, így érdemes minél előbb feliratkozni az ingyenes pályázatfigyelésre. Amikor úgy érezzük, hogy vállalkozásunkon, cégünkön már csak egy pályázat elnyerése segíthet, akkor érdemes leülni tárgyalni a Forráscentrum szakembereivel. Minden esetben az adott cégre igazítják a szolgáltatást, így biztosak lehetünk abban, hogy sikerre viszik az adott pályázatot. Természetesen a pályázatok még véletlenül sem úgy kerülnek kiírásra, hogy az éppen akkor megfelelő legyen egy vállalatnak, ezért érdemes a munkatársak segítségét kérni. Kiterjedt kapcsolatrendszerükkel nagyon sokat tudnak segíteni. Ha mégis valaki úgy érzi, hogy maga készíti el a pályázatát, akkor nem biztos, hogy minden követelménynek eleget tud tenni és nagyon sokat kell dolgozni egy kétséges kimenetelű pályázaton is. A szakemberek telefonon és emailben is elérhetők és bármikor készek egy megbeszélésre a pályázatokat illetően.