Koppano Szandra 2019-10-02

A szigetországban sok magyar keresi boldogulását. Nem csak az otthon hiánya jelenthet azonban problémát, hanem az is, hogy milyen módon lehet hozzájutni az itthon feladott csomagokhoz. Mindegy, hogy a szerettek által összeállított pakkról van szó, vagy egy magyar webshopból történő rendelésről, a megbízhatóság és a megfizethetőség egyaránt fontosnak bizonyulnak.

 

Ha kíváncsi vagy arra, hogy jelenleg milyen árakon küldhetsz csomagot Angliába, akkor ide kattintva megtudhatod. Az árképzés mindig több tényező függvényeként alakul. Nem mindegy a célterület, a csomag mérete, jellege, és az sem, hogy milyen szállítási mód mellett szeretnél dönteni. Anglia esetében a közúti szállítás és a légi szállítás kerülhetnek szóba. Közúton a jól ismert DPD futárszolgálat végzi a szállítást, a légi csomagküldés esetén pedig a TNT futárszolgálatra érdemes bízni a küldeményt. Természetesen légi úton juttatható el a leggyorsabban a célállomásra a csomag, de egyébként is általában öt munkanap alatt megérkezik az.

 

Akár értékalapú biztosítást is lehet kötni, ami garantálja a maximális biztonságot. A kényelem is garantált, hiszen sorban állás nélkül adható fel a megfelelő szolgáltatónak köszönhetően a csomag. Nem csak magánszemélyként adhatóak fel csomagok, hanem természetesen webshopot üzemeltetőknek szintén. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a külföldön dolgozó, tanuló magyarok töretlenül érdeklődnek a magyar termékek iránt. Legyen szó akár magyar nyelvű könyvekről, alapanyagokról, ruhamárkákról, mindenki megtalálhatja a hazai webáruházak között azokat, amelyek külföldi szállítással is állnak rendelkezésre.

 

Ugyan a külföldi csomagszállítás nem olcsó mulatság, és a hazai kiszállítási díjakkal össze sem hasonlítható, mégis fontos, hogy választáskor rálátással rendelkezzünk arra, milyen lehetőségeink vannak. Online kalkulátor segítségével a hazai és a külföldi csomagszállítás díjairól is részletes információkhoz juthatunk és mindent megtudhatunk azokról az extra szolgáltatásokról is, melyek igen hasznosak lehetnek. A csomagkövetés külföldi szállítás esetében kiemelt jelentőséggel bírhat, de a biztosítás is egyfajta biztonságot kínál akkor, amikor feladjuk például a távoli Angliába a csomagot. Ismerd meg lehetőségeid, és használd ki a külföldi csomagküldés határokon átívelő, kényelmes módját!