Koppano Szandra 2024-06-07
ipari sátor

A különböző iparágak munkafolyamatait sokféle formában lehet segíteni, csak tudnunk kell, hogy mire van ehhez szükségünk és azt hol keressük. Az ipari sátor olyan sokoldalú megoldás, ami egyértelműen megéri a befektetést. Különösen a Shelterall által gyártott termékek emelkednek ki modern technológiájukkal, strapabíróságukkal és könnyű adaptálhatóságukkal.

Kik részre előnyös az ipari sátor alkalmazása?

Az ipari sátor széles körben alkalmazható a mezőgazdaságban, de rendezvények szervezésénél is megállja a helyét. Ez a struktúra ideális átmeneti, állandó tárolási, munka- vagy kiállítási területek létrehozására. Gyártók, építészek, mezőgazdasági vállalkozók és rendezvényszervezők is előszeretettel használják az ipari sátor rendszereket azok gyors telepíthetősége és költséghatékonysága miatt.

Shelterall ipari sátor jellemzői

Ami egyértelműen az ipari sátor nagy előnyét adja az a gyors és mindenekelőtt egyszerű telepíthetősége. Nincs szükség semmilyen speciális terep előkészítésre. Szinte mindenféle talajtípusra felhúzható. A horganyzott acél vázszerkezetre magas minőségű PVC bevonattal ellátott poliészter ponyva kerül. Bár a műanyagnak az erős ultraviola sugárzás a legnagyobb ellensége, ettől nem kell tartanunk, mert a 10 éves garancia garantálja a tartósságot. Az ipari sátor belső része fehér filmbevonattal rendelkezik, ami kiváló fényelosztást biztosít. A falak úgy lettek kialakítva, hogy optimális helykihasználást biztosítsanak. Ismerjük meg a további fontos műszaki jellemzőket a gravetti.hu oldalon és csapjunk le a remek ajánlatra. Egy ipari sátor alkalmazása olyan befektetés, amivel csak nyerhetünk!