Szerkeszto 2022-05-21
airtag tok

Az Apple számos olyan terméket dobott piacra az évek során, amik leegyszerűsítették az elektromos kütyük használatát. Egy remek példa itt az AirTag, ami egy kerek, éremre hasonlító műanyag eszköz, amit bárhova el lehet helyezni a táskában, a biciklire, a távirányítóra és persze a mobiltelefonra is. Ahhoz, hogy éveken keresztül tökéletes állapotban maradjon a kellék, az AirTag tok bizony egy elengedhetetlen kiegészítőnek számít.

Így mindig védve van az a tartozék, ami számtalan helyen meg fog fordulni, sok ütődés, karcolás és egyéb fizikai behatás éri. Igazán praktikus az AirTag, hiszen egy irattartóban is kiválóan elfér, illetve az ember berakhatja azt a laptop mellé, illetve nyugodtan rakható kulcstartóra is. Igazából a kiegészítő gyártókon múlik, hogy még hova helyezhető majd el.

De miért épp az Apple produktumát érdemes megvenni? Mivel tud ez többet, mint egyéb ilyen eszközök? A lényeg az Apple ökoszisztémában rejlik. A gyártó olyan szinten integrálta ezt a kis kütyüt, hogy az elérhető Sirivel, telefonról, webről és szinte bárhonnan. Ha pedig adott az AirTag tok, éveken át számítani lehet a praktikus kiegészítőre.

Az AirTag tok megvehető a bluedigital.hu internetes oldalon is. Persze nem kell attól aggódni, hogy az AirTag tok nagyobbá fogja tenni az amúgy egy 200 forintosnál nem nagyobb eszközt. A tok szépen rásimul a termékre, arról nem is beszélve, hogy egy kulcskarikával is rendelkezik, amivel a használata még egyszerűbb.

Szinte mindentől véd a Samsung Galaxy A52 ütésálló tok

Sokan nem érik be egy sima műanyag vagy szilikon tokkal. Egyeseknek a maximális védelem a lényeg, főleg az újabb Samsung mobiltelefonok esetében. Pontosan az ilyen személyeknek tervezték és gyártották az Samsung Galaxy A52 ütésálló tok modelleket.

A defender mobiltok néven is ismert kellékek hihetetlenül hasznosak és a felépítésüket kielemezve egyből kiderül, hogy direkt a nagyobb ütések elhárításra lettek kifejlesztve. A Samsung Galaxy A52 ütésálló tok jóval vastagabb a megszokott tokoknál, a sarok részek pedig meg vannak erősítve. Az előlapra ráhajló résznek köszönhetően nemcsak a telefon hátulját kíméli meg, de a kijelzőt is.