Koppano Szandra 2019-03-18
egészségbiztosítást kötni

A cafeteria elemek kétségkívül hasznos választásnak bizonyulnak a munkáltató és a munkavállaló szempontjából is. Korántsem mindegy azonban, hogy melyikre esik a választás. Az egészségbiztosítás minden korábbinál népszerűbb akkor is, ha cégek nyújtják azt az alkalmazottak számára. A minimálbér harminc százalékának erejéig adómentesen adható a juttatás, ezzel a munkavállaló egészségéért is sokat téve. Ha szeretné tudni, hogy hogyan lehet adómentesen egészségbiztosítást kérni, akkor itt megtudhatja: https://ebf.hu/2018-ban-is-adomentes-az-egeszsegbiztositas-ha-cafeteria-elemkent-kered/

 

Az egészségbiztosítás nem véletlen tart számot egyre nagyobb érdeklődésre. Az öngondoskodás e formáját nem csak cafeteria elemként kaphatjuk, hanem akár saját magunk is dönthetünk úgy, hogy ilyen módon igyekszünk tenni a kiszámítható jövő érdekében. Az egészségnél aligha létezik fontosabb dolog, és ezt gyakran csak akkor tudjuk meg, amikor gond adódik vele. Akár egy influenza is hetekre képes leverni a lábunkról, de számos olyan szervi probléma is előfordulhat, amikor szakrendelésről szakrendelésre vagyunk kénytelenek járni. Vajon valóban azt a színvonalú ellátást kaphatjuk az állami intézetekben, amelyekre szükségünk lenne a nehéz időkben?

A kérdés talán felesleges is, hiszen mindannyian tudjuk, hogy a szakemberek túlterheltek, gyakran nem érezzük úgy, hogy valóban foglalkoznának is problémánkkal, hogy a vizsgálatokra való várakozás hónapjairól már ne is szóljunk. Tényleg ez az, ami szolgálja egészségünket és a mihamarabbi felépülést? Hát persze, hogy nem! A magán egészségügy ugyan egyébként igen magas áron lenne igénybe vehető, de életbiztosítás keretein belül, a havonta befizetett összegeknek hála bárki számára elérhetővé válik az. A havi költségek körülbelül hatezer forinttól indulnak, de igény szerint, a változatos és széles spektrumú ellátást fókuszba helyezve akár havi 35 ezer forintot is fizethetünk.

 

Legyen szó akár fogászati ellátásról, a maximális odafigyelést igénylő terhes gondozásról, vagy a szükségessé váló diagnosztikai eljárásokról, minden esetben nagyon fontos a profizmus és az emberközpontú hozzáállás. Mindez korszerűséggel és korrektséggel társítva már inkább mondható alkalmasnak az egészség helyreállítására. Az öngondoskodás e formája ma már megfizethető árkategóriát képvisel és a jövőjükre gondoló, tudatosan tervező személyek számára remek választás lehet.