Szerkeszto 2022-06-30
női hajhullás okai

A nők egyik legnagyobb ellensége a hajhullás, hiszen a fiatalságuk, nőiességük egyik szimbólumát tépázza meg. Nem véletlenül érdeklik a hölgyeket a női hajhullás okai. Mivel rengeteg az érintett személy, ezért a tudomány is kiemelten foglalkozik a jelenséggel. A legtöbb okot már sikerült is feltárni. Ezek között vannak könnyebben és nehezebben kezelhetőek. Ha a tápanyagok felszívódásának zavarairól vagy a haj túlzott igénybevételéről van szó, akkor a kezelés valamivel egyszerűbb. Bonyolultabb eset az, amikor a háttérben valamilyen góc, betegség vagy hormonális változás áll. A női hajhullás okai gyakran a pajzsmirigy betegségeiben keresendőek.

Ezek ugyanis gyakran járnak hajvesztéssel is többek között. Az úgymond normális hormonális változások is, amiket a terhesség, szoptatás és a menopauza idéz elő, szintén okozhatnak hajvesztést. Fontos azonban, hogy bármi álljon is a női hajhullás okai mögött, a probléma természetes módszerekkel is kezelhető. A vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag készítmények minden esetben erősítik a hajhagymákat.

A legjobb sampon hajhullásra természetes összetevőket tartalmaz

Amikor valaki szembesül azzal, hogy a fésűjében, párnáján vagy a zuhanytálcában számottevő hajszálat talál, akkor elgondolkodik azon, hogy mit tegyen a hajvesztés ellen. A sampon hajhullásra egyszerű, mégis hatékony megoldást jelenthet. Hogyan képes megállítani egy sampon a hajhullást? Egy célzottan hajhullásra kifejlesztett sampon egyenesen a fejbőrt, ott pedig a hajhagymákat célozza meg.

A hajhagymák a tápanyagokhoz közvetlenül a hajtüszőkön át is képesek hozzájutni. A Varga sampon hajhullásra olyan növényi kivonatokat tartalmaz, amelyek erősítik a hajszálakat, így élettel töltik meg azokat. Ez a készítmény az egészséges hajnövekedéshez szükséges vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak sokaságával táplálja a hajhagymákat. A sampon hajhullásra 21-féle gyógynövény együttes erejével lép fel, bármilyen eredetű hajhullás ellen. Minden hajtípusnál alkalmazható és nem lesz tőle zsíros, nem lapul le.