Szerkeszto 2021-10-17
magán bőrgyógyászat budapest

A bőrgyógyász szakorvosok tudását a járvány ideje alatt is sokan igénylik. Bár sokan még nem szívesen keresik fel személyesen a rendelőket, a magán bőrgyógyászat Budapest teledermatológiát is végez. A teledermatológia most már nálunk is egyre elterjedtebb, hiszen a bőrgyógyászati problémák leletezésére személyes találkozás nélkül is lehetőség van. Természetesen vannak olyan esetek, amikor kezelésre szorul a páciens, amihez meg kell jelenjen egy szakorvos rendelőjében.

Bizonyos betegségek feltárására, receptek kiállítására vagy kontrollra az online magán bőrgyógyászat Budapest remek lehetőséget biztosít. A MedInnoScan bőrgyógyászati magánrendelési rendszeren keresztül, a betegeknek lehetőségük van saját maguk kiválasztani az orvosukat, online befizetni a konzultáció díját és fotókkal, illetve egy kérdőív kitöltésével bemutatni a panaszukat. A magán bőrgyógyászat Budapest lakosainak természetesen személyesen is elérhető, hiszen az online konzultációkat végző orvosok a hagyományos módon is rendelnek.

A teledermatológia remek megoldás arra, hogy a bőrgyógyászatot személyes megjelenés nélkül felkereshessük

Manapság már minden a koronavírus okozta járványról szól, így sajnos megtörténik, hogy nem merjük kellőképpen kezeltetni az egészségügyi problémáinkat. A teledermatológia segítséget nyújt azoknak, akik bőrbetegségekkel küszködnek, de az orvosokkal, páciensekkel kerülnék a személyes kontaktust. Ez egy olyan szolgáltatás, ami itthon főleg most lett aktuális, azonban más országokban már évek óta hibátlanul működik. A legtöbb bőrbetegség ugyanis kiválóan diagnosztizálható a teledermatológia segítségével.

Az eljárás egyszerű, hiszen nincs másra szükség, mint egy telefonos applikációra, amin keresztül indítványozzuk a konzultációt, valamint kifizetjük a díjat. A teledermatológia előnyös áron mozog, hiszen majdnem ugyanannyiba kerül, mint egy hagyományos magánrendelés. Előnyös, kényelmes, eredményes megoldás és a jelenlegi helyzetben kifejezetten biztonságos is. A teledermatology.hu weboldalon további információk vannak erről a témáról.