Szerkeszto 2021-10-02
legjobb sampon

A hajhullás nagy problémát jelent mindkét nem tagjainál, de talán a hölgyek azok, akiknél még lelki megterhelést is jelent, ezért mindenki keresi a megoldást. Mondhatnánk, hogy a legjobb sampon az, amelyiktől újra dús lesz a haj, de azért a dolog nem ennyire egyszerű. Ugyanis hajhullás elleni samponok rendszeres használata a hajnövekedési problémák kezelését kiegészíti, illetve az egészséges hajnövekedést is támogatja. Hajhullás ellen a legjobb sampon olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a hajszálak szerkezetét megerősítik, táplálják a hajhagymákat és élénkítik a fejbőr keringését.

Ezek a hatóanyagok lehetnek hozzáadott vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, növényi fehérjék, de tiszta, koncentrált gyógynövények kivonatai is. Az előbbiekre jó példa a samponokban gyakran megtalálható tokoferol, ami az E-vitamin kémiai úton előállított változata, illetve a pantenol, a B5-vitamin egyik kémiai formája. Tehát, ha a legjobb sampon kerül kiválasztásra, akkor a nagymértékű hajvesztés megállítható vele.

Előfordul hajhullás COVID után

Sajnos, rengeteg ember fertőződött meg a koronavírussal Magyarországon is, de még szomorúbb, hogy egyelőre nem látjuk a végét, még akkor sem, ha a lakosság nagyobb hányada az oltás által valamilyen szinten védve van ettől a súlyos megbetegedéstől. A betegségen átesettek között előfordul, hogy a hivatalos gyógyulásuk után fél vagy akár egy évvel is vannak panaszaik, amelyek között gyakran szerepel a hajhullás COVID nyomán. Számukra kevés vigaszt jelent az ismert tény, hogy hosszantartó fertőző, lázzal járó betegségek után nem ritka jelenség a nagymértékű hajhullás.

A hajhullás COVID után jelentkezhet a szervezetben, fennállt gyulladásos állapot, a megbetegedés okozta fizikai és lelki stressz miatt, de okozhatja a szervezet energiaszintjének és vitaminraktárainak megfogyatkozása is, amiket teljesen elhasznált a betegség leküzdése során. Mégis mi a teendő? Igazán hatásos megoldás lehet a Varga Hajcseppek kínálta vitaminkúra a fejbőrön át. A hajhullás COVID után is megállítható ezzel a természetes, de annál jobb készítménnyel.